In goede handen bij verloskundigen Dordrecht

Zwanger zijn is een feestje, want je gaat een moeder worden van een kleintje! Maar voordat het zover is, moet je er voor zorgen dat je zo goed mogelijk door je zwangerschap gaat. Daarbij word je geholpen door een verloskundigenpraktijk. De verloskundigen Dordrecht zorgen ervoor dat je zo onbezorgd mogelijk zwanger kunt zijn en straks kunt bevallen van een gezonde baby. Verloskundigenpraktijk Dordrecht staat 24 uur per dag voor je klaar, Je kunt er ook terecht voor een 3D-echo.

Wat doen de verloskundigen Dordrecht?

Voordat je je aanmeldt bij een verloskundigenpraktijk in Dordrecht, wil je natuurlijk weten wat de verloskundigen Dordrecht voor je gaan doen. Dat lees je hier:

  • Rond de 7 weken zwangerschap krijg je een eerste echo.
  • Als je 8 tot 12 weken zwanger bent, ga je langs voor een intakegesprek.
  • Je gaat bij de verloskundigen in Dordrecht langs voor controles.
  • Ben je tussen de 10 en 14 weken zwanger dan krijg je een tweede echo.
  • Rond de 20 weken zwangerschap krijg je een derde, uitgebreide echo. Hierin kun je ook kiezen voor een geslachtsbepaling.

Ook een 3D-echo laten maken?

Wil je al eerder dan rond de 20 weken weten wat het geslacht van je kleintje wordt? Dan kun je kiezen voor het laten maken van een 3D-echo. Deze echo, die plaatsvindt vanaf 14 weken zwangerschap is niet alleen bedoeld voor geslachtsbepaling, maar is ook gewoon erg leuk. Daarom wordt de 3D-echo ook wel een pretecho genoemd. Tijdens een pretecho zie je je kleintje in 3D, 4D en in kleur. Zo zie je je kleintje levensecht. Als herinnering krijg je een aantal foto's cadeau.

Verloskundigen Dordrecht staan 24 uur per dag voor je klaar

Je kunt naast de standaard controles en echo's ook op ieder ander moment terecht bij de verloskundigen Dordrecht. Ze zijn 24 uur per dag bereikbaar voor het beantwoorden van al jouw vragen rondom jouw zwangerschap. Ook als je je zorgen maakt over je kleintje kun je uiteraard contact opnemen met verloskundigenpraktijk Dordrecht.

 

In goede handen bij verloskundigen Dordrecht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven