SOS bandje

Een SOS bandje is een must have voor jouw kinderen als je op vakantie gaat. Je biedt ze zo namelijk een stuk meer veiligheid, mocht jouw kind verdwaald raken. Hoe een SOS armbandje voor een kind werkt? Dat lees je hier!

Verdwaald op vakantie? Gebruik een SOS bandje voor jouw kind

Wanneer je op vakantie gaat, kan het behoorlijk druk zijn. Je gaat bijvoorbeeld een dagje weg om iets leuks te bekijken, te wandelen of misschien ga je wel naar een pretpark! Super leuk natuurlijk, maar wel druk! Er zijn namelijk andere mensen met hetzelfde idee. Het komt dan wel eens voor dat jij jouw kind uit het oog verliest door de drukte. Je laat even een hand los, jouw kind raakt afgeleid en voor je het weet draai jij je om en zie je jouw kind niet meer staan.

Kijk om je heen en raak niet in paniek

Voor ouders is dit natuurlijk een nachtmerrie. Hoe ga jij jouw kind nu vinden? Hoe moeilijk het ook is, het is belangrijk dat je niet in paniek raakt. Als je rustig blijft kun je beter nadenken en ook opletten. Waarschijnlijk is jouw kind gewoon een paar meter verderop. Wat als dat niet het geval is? Wat als je jouw kind niet kunt vinden en hij of zij is al een poosje niet te vinden?

Wat een SOS bandje is

Een SOS armbandje voor een kind lijkt in eerste instantie op een leuke, mooie armband. Je kunt deze echter persoonlijk maken door een telefoonnummer toe te voegen. Als jouw kind naar iemand toegaat en verteld verdwaald te zijn, kan die persoon jou vinden door het telefoonnummer. Je kan ook van te voren aan jouw kinderen vertellen dat, mocht hij of zij verdwaald raken, ze naar een volwassene moet stappen en het armbandje moeten laten zien. Op die manier kan jouw kind zelf actie ondernemen.

SOS bandje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven