Zoek je een verloskundigenpraktijk Ijsselmonde?

Gefeliciteerd met je zwangerschap. Wat leuk dat je een kleintje krijgt. Van dit goede nieuws wil je natuurlijk eerst even lekker van genieten. Dat kan, maar daarna is het de hoogste tijd voor het regelen van een verloskundige. Op zoek naar een verloskundigenpraktijk Ijsselmonde? Dan wil je vast en zeker weten wat de verloskundigen in Ijsselmonde doen en hoe je ze kunt bereiken. Bij verloskundigenpraktijk Ijsselmonde kun je naast standaard echo's ook een 3D echo laten maken. Hieronder lees je alles over de verloskundige in Ijsselmonde.

Wat doet verloskundigenpraktijk Ijsselmonde?

Je meld je aan bij verloskundigenpraktijk Ijsselmonde zodra je weet dat je zwanger bent. Vervolgens ga je er naartoe voor het volgende:

  • Eerste echo rond 7 weken.
  • Intakegesprek als je 8 tot 12 weken zwanger bent. 
  • Vervolgcontroles om te checken of alles goed gaat met jou en de baby.
  • Termijnecho bij 10 tot 14 weken zwangerschap.
  • Structurele echo bij 20 weken zwangerschap.

3D echo laten maken 

Je mag zelf kiezen of je naast de drie standaard echo's ook een of meerdere 3D echo's wilt laten maken bij verloskundigenpraktijk Ijsselmonde. Een 3D echo wordt ook wel een pretecho genoemd. Je kunt deze speciale echo laten maken vanaf 14 weken zwangerschap. Het is mogelijk dat je tijdens deze echo ook een geslachtsbepaling laat doen, zodat je al voor de 20 weken zwangerschap weet of je een jongen of meisje krijgt. Tijdens een 3D echo zie je levendige beelden van je baby in 3D en 4D. Anders dan bij een standaard echo zie je je baby in kleur. Na afloop krijg je een aantal foto's van je kleintje mee naar huis.

Verloskundigenpraktijk Ijsselmonde 24 Uur per dag bereikbaar

Naast de intake, controles en echo's kun je bij verloskundigenpraktijk Ijsselmonde ook altijd tussendoor bij ze terecht. Je kunt ze bijvoorbeeld bellen als je je zorgen maakt over je baby, omdat je hem niet voelt bewegen of als je erge last hebt van zwangerschapskwalen en wilt weten hoe hiermee om te gaan. Je kunt de verloskundigen in Ijsselmonde 24 uur per dag bereiken.
 

Zoek je een verloskundigenpraktijk Ijsselmonde?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven